Strengere Coronamaatregelen van kracht

Het kabinet heeft dinsdagavond 13 oktober een aantal extra en weer strengere maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze extra maatregelen gaan in vanaf woensdag 14 oktober 22:00 uur en gelden minimaal voor de komende vier weken. Voor het voetbal en onze club/wedstrijden/trainingen betekent dit:

De maatregelen komen net als eerder dit jaar weer hard aan en is voor het amateurvoetbal, onze club, de voetballers, vrijwilligers en eenieder die onze club en sport in het algemeen een warm hart toedraagt, weer een zeer zware dobber. Maar wij rekenen op eenieder zijn begrip en steun in deze komende weken en dan komen we er hopelijk met zijn allen door. Heb je opmerkingen en/of vragen dan zijn we gaarne bereid die te beantwoorden (voor zover mogelijk) en we verwijzen jullie ook graag door naar https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59625/veelgestelde-vragen-over-het-coronavirus-en-voetbal , https://nocnsf.nl/sportprotocol en https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/sport

 

 

 

 

 

 

Tot slot, en we hebben het vaker gezegd maar gezondheid blijft in deze crisis het allerbelangrijkste. Denk om jezelf, je familie, je vrienden en om je omgeving.

 

 

 

 

 

 

Met vriendelijke groet,

 

 

 

Namens bestuur vv Meeden


Nieuwe Coronamaatregelen van kracht

Het kabinet heeft maandagavond 28 september een aantal extra maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze extra maatregelen gaan in vanaf dinsdag 29 september 18:00 uur en gelden minimaal voor de komende drie weken. Voor het voetbal en onze club/wedstrijden betekent dit:

 

 

Wij begrijpen dat dit voor een ieder weer tot teleurstellingen leidt en dat je niet naar je kind kunt kijken bij het voetballen of even op een zaterdag of zondag bij de jeugd of senioren kunt kijken en daarna eventueel wilt blijven nazitten in de kantine. Maar wij hopen dat iedereen de komende 3 weken zich wil houden aan de gestelde regels en dat we na die 3 weken in ieder geval weer terug kunnen naar hoe het de afgelopen weken was.

 

Wij rekenen op een ieder zijn begrip en steun in deze komende weken en dan komen we er hopelijk met zijn allen door. Heb je opmerkingen en/of vragen dan zijn we gaarne bereid die te beantwoorden (voor zover mogelijk) en we verwijzen jullie ook graag door naar https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59625/veelgestelde-vragen-over-het-coronavirus-en-voetbal en https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/sport

 


Corona en maatregelen/algemene hygiëne en voorschriften


De bal rolt weer.... na bijna een half jaar rolt gelukkig de bal weer en beginnen alle teams weer met hun oefen/beker/competitiewedstrijden en de jongste teams  met hun competitiewedstrijden.

 

Helaas is alles nog niet op de manier zoals het voor Corona was en daarvoor heeft de KNVB een aantal protocollen vastgesteld. De belangrijkste regels zijn op papier gezet. Wij realiseren ons dat dit niet altijd even makkelijk is maar als we willen blijven voetballen, het sportpark en kantine kunnen blijven openen dan zullen deze regels voorlopig opgevolgd moeten worden. Wij hopen op eens ieders begrip.

 

Tot slot: Houdt jezelf en je omgeving alert en denk om jou en een ander zijn gezondheid. Tot ziens op ons Sportpark de Bouwte.