Ons team, de JeugdWerkGroep (JWG), bestaat uit zes vrouwen: Janet Drent, Rianne Koelewijn, Janet Weisbeek, Sietske Uiterwijk, Harma ten Hof en Annemieke Schurink. Allemaal zijn wij op bepaalde wijze betrokken bij kinderen die lid zijn van vv Meeden.

 

De JWG is jaren geleden opgericht om activiteiten en acties te organiseren met en voor de jeugd. Inmiddels is de groep veranderd qua bezetting en hebben wij onze eigen kleur eraan gegeven, maar nog steeds organiseren wij met en voor de jeugd allerhande activiteiten. Wij zamelen geld in met verschillende acties waarvan de opbrengst gaat naar leuke activiteiten voor alle jeugd. Bijvoorbeeld de blauwe druifjes actie en de banketstavenactie. De jeugd werkt hieraan mee en wordt op deze manier betrokken bij te organiseren zaken zoals ons tweejaarlijks voetbalkamp. Verder wordt er in het jaar dat er geen kamp is een uitstapje georganiseerd. Afgelopen juni zijn we naar outdoorpark Grolloo geweest. In voorgaande jaren waren er o.a. een scoutingdag, het bezoeken van het FC Groningen stadion, lasergamen, ballorig etc.

 

Afgezien van activiteiten voor de gehele jeugd, organiseren wij ook voor de jongere jeugd de laatste trainingen (vaders/moeders tegen de kinderen) en een pietentraining met een kleinigheidje in het kader van 5 december. Bij de jaarlijkse terugkerende zaken zoals het 7 tegen 7 toernooi en de open dag helpen we mee met de organisatie, catering en regelen wij leuke bezigheden voor de jeugd zoals schminken, grabbelen, springkussens en enveloppen trekken. Inmiddels is er in de kantine ook een jeugdhonk, mede mogelijk gemaakt door de JWG. Elke derde dinsdag van de maand komen we bij elkaar voor een vergadering. Met grotere te organiseren evenementen komen we vaker bij elkaar. Hierbij zijn dan ook mensen van het (jeugd)bestuur en andere vrijwilligers aanwezig.

 

Omdat wij niet alles alleen kunnen realiseren, vragen wij regelmatig extra handen om ons te assisteren bij bovenstaande zaken. Immers, vele handen maken licht werk! Mocht u ooit vragen hebben of een keer willen helpen, dan kunt u ons altijd aan de jas trekken. Wij hebben een vrijwilligerslijst waaraan we u dan kunnen toevoegen.

 

Wij hopen nog lang voor onze jeugd dit te kunnen blijven doen.

 

Mailadres:jwgvvmeeden@gmail.com