Welkom bij de jeugd van vv Meeden

 

Aanmelding

Mocht u uw kind willen aanmelden als lid dan moet dit via onze ledenadministratie. Neem hiervoor tevens een kopie legitimatie mee aangezien we deze nodig zijn bij het inschrijven bij de KNVB. Vanaf 11 jaar moet er ook een pasfoto ingeleverd worden, aangezien vanaf dan een spelerspas verplicht is.

 

Leider

Deze is het eerste aanspreekpunt. Op wedstrijddagen zal hij / zij aanwezig zijn.

 

Trainer

Voor elk team (J07, JO8,JO9, en verder.) is een trainer aangewezen. Deze trainer is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen zijn leeftijdsgroep en staat in nauw contact met de desbetreffende leider(s).

 

Jeugdcoördinator

Deze behartigt de (voetbaltechnische) zaken van alle jeugdteams

 

Indeling

Wanneer uw kind nog niet is ingedeeld, zal hij / zij zo snel mogelijk worden ingedeeld bij een team. Bij de jeugd wordt er geselecteerd op leeftijd. Een team bestaat op klein veld uit maximaal 4, 6 of 8 spelers, op groot veld is dit maximaal 11 spelers. Bij een aanmelding van minimaal 9 nieuwe spelers wordt door het jeugdbestuur een nieuw team aangemeld bij de KNVB.

 

Trainingsdagen en tijden

Deze worden bij de aanmelding bekend gemaakt. Dit alles staat tevens op de website van vv Meeden. Bij onduidelijkheden kunt u contact opnemen met de leider / trainer, de jeugdcoördinator, of eventueel iemand van het jeugdbestuur.

 

Wedstrijden

Elke week worden er wedstrijden gespeeld. Het eerstgenoemde team speelt thuis op ons sportpark. Staat het vv Meeden team als tweede vermeld, dan betreft het een uitwedstrijd. Het vertrek is vanuit de ingang van Sportpark De Bouwte aan de Badweg. Het is van groot belang dat een ieder zich aan de aanwezigheidstijd houdt.

 

Afmeldingen

Zowel voor trainingen als voor wedstrijden, dient men zich tijdig af te melden bij de trainer.

 

Autovervoer

 

De leiders maken, indien nodig, een autovervoersplan / vervoersschema voor de uitwedstrijden. Onderling kunnen ouders eventueel ruilen, maar geef dit altijd aan de leiders door. Het is de bedoeling dat men gezamenlijk heen rijdt en ook gezamenlijk weer terug gaat.

 

Douchen

 

De jeugdleden zijn verplicht zich te douchen na wedstrijden. Alleen bij mededeling van ouders / verzorgers bij de trainer / leider kan hiervan worden afgeweken. Het dragen van badslippers wordt sterk aangeraden.

 

Wassen kleding

 

Het wassen van de shirts en het keeperstenue wordt binnen het team geregeld. Vaak gebeurt dit per toerbeurt, ook u zult hiervoor een keer aan de beurt komen

 

Afgelastingen

 

Afgelastingen worden door de leiding doorgegeven aan de spelers/ouders. Een algehele afgelasting van de KNVB staat op NOS Teletekst pagina 603, de website van de club en voetbal.nl. Bij twijfel kunt u voor de zekerheid altijd even naar de kantine bellen of naar de leiders. Er kan, indien vooraf aangekondigd door trainer of leider, een vervangende activiteit plaatsvinden.

 

Ouders

 

Ouders zijn bijzonder belangrijk. Zij zijn nodig voor het vele vrijwilligerswerk, autovervoer, het wassen van de kleding en de kinderen. De kinderen plezier in het voetbal geven staat voorop en ouders dienen daarbij een positieve bijdrage te leveren. Toejuichen en positief stimuleren is een goede zaak, maar laat technische en tactische aanwijzingen over aan de leiders.

 

Alcoholgebruik

 

Aan jeugdleden onder de 18 wordt geen alcohol geschonken in de kantines.