Wat is het kledingfonds?

 

 

In hoofdlijnen komt het erop neer dat VV Meeden de kleding aanschaft voor alle spelende leden (senioren, junioren en pupillen). Hiervoor is door VV Meeden een contract afgesloten met Valkema Sport. De aanschaf van deze sportkleding brengt behoorlijk wat kosten met zich mee. Een hele club van de een op de andere dag in het nieuw is dan ook niet mogelijk. Samen met alle leden vullen we met het kledingfonds een spaarpotje waaruit ieder team uiteindelijk nieuwe kleding krijgt. Op de lange termijn zien we dan de hele vereniging in dezelfde tenues.

 

Hoe werkt het?

Ieder lid van de voetbalvereniging betaalt, naast de contributie, jaarlijks een bedrag van 10 euro voor senioren en 4 euro voor jeugdleden. Deze gelden gaan in het kledingfonds. In volgorde van noodzaak worden alle teams vervolgens in het nieuw gestoken. Het is dus niet zo dat iedere speler, ieder seizoen voor dit bedrag een nieuw tenue ontvangt.

 

Waarom een kledingfonds? 

Door te kiezen voor deze uniforme kledinglijn willen we: De uitstraling van de club verhogen; De kledingkosten verlagen; Gelijkheid in behandeling van de leden creëren; Meer sponsormogelijkheden bieden (meer inkomsten voor de vereniging). De voordelen van een kledingfonds: Ieder team speelt in hetzelfde tenue (niet allemaal tegelijk, maar over een langere periode gestreken). Altijd een tenue beschikbaar voor de spelers (minder zorg voor/door leden). Gelijke behandeling recreatieteams en selectie (prestatie) teams. Keeper geen hogere kosten i.v.m. aanschaf handschoenen plus kleding.

 

Waaruit bestaat een basispakket?

Shirt met clublogo en/of sponsornaam en/of nummering

Broek

Kousen

Handschoenen keeper

 

Kleding kwijt of beschadigd?

Aan het begin van het seizoen wordt per elftal een tas met shirts, broeken en sokken uitgereikt aan de begeleiding. De leider tekent voor ontvangst van de kleding. Aan het eind van het seizoen zal er controle op de aantallen plaatsvinden. Bij verlies of grove nalatigheid wordt de geldende winkelwaarde in rekening gebracht. Zorg dus als team goed voor jullie gezamenlijke eigendom.