Beste jeugdleden en ouders/verzorgers,

Inmiddels is het seizoen 2022-2023 ten einde en hebben we een voetballoze periode bij v.v. Meeden. Na een aantal seizoenen gekampt te hebben met allerlei Coronazaken etc hebben we nu eindelijk weer een normaal seizoen kunnen draaien. Wij wensen jullie alvast een mooie zomervakantie toe.

Na de vakantie gaan we weer beginnen aan een nieuw seizoen. Hoe, wat en wanneer is nog even afwachten maar voorlopig is september de planning. Uiteraard houden we jullie op de hoogte omtrent alle ontwikkelingen. Toch moet er gewoon vooruit gekeken worden naar het nieuwe seizoen en dus ook de indelingen en na aantal overleggen is dit gelukt.  Voor een aantal spelers betekent dit dat ze in een nieuw team komen met nieuwe trainers en begeleiders.

De bestuursleden belast met de jeugd heeft samen met de leiders en trainers van alle teams een indeling gemaakt.

Net als in de afgelopen jaren was het zeker niet eenvoudig. Onze club heeft een beperkt aantal leden en van onderaf komen er gelukkig wel steeds leden bij maar helaas haken er (in alle geledingen) ook leden af vanwege allerlei redenen. Toch is het na lang wikken en wegen gelukt om 7 jeugdteams samen te stellen die deel gaan nemen aan de competitie 2023-2024. Er moest wel heel wat geschoven worden en er moesten lastige beslissingen worden genomen. Ook komend seizoen hebben we wederom geen JO19, JO17. Er is wel weer een JO15. Helaas zullen we met de JO13 weer terug moeten van 11x11 naar 8x8. Dit betekent wel dat er een nog steeds een gat is tussen senioren en jeugd want het eerstvolgende team is namelijk een JO15 (11 tegen 11), dit team is wel heel erg krap bezet en zal een uitdaging worden. We hebben van alles geprobeerd maar het is gewoonweg te weinig (of helemaal niemand) om representatieve teams voor de hogere leeftijdsklassen op de been te brengen. We hopen uiteraard dat dit in de komende jaren wel weer aangevuld zal worden. Het  JO15 team zal het enige team zijn die 11 tegen 11 voetballen. De andere teams zijn 8 tegen 8, 6 tegen 6 of 4 tegen 4.

 

Feit is wel dat bij de meeste teams de spoeling dun is en de teams elkaar ook zullen moeten helpen en we de schouders er allemaal onder moeten zetten en we dus verwachten dat iedereen zoveel mogelijk aanwezig is en zich maximaal inzet bij de trainingen en wedstrijden. Ook is alle hulp van ouders/verzorgers meer dan welkom (bijvoorbeeld fluiten, kantine of andere hand en hand-en-spandiensten). Op deze manier kunnen we er met zijn allen voor zorgen dat komend seizoen wederom een succesvol seizoen zal worden. Heb je nog vriendjes of vriendinnetjes of weet je kinderen die willen voetballen (of vrijblijvend aantal keer meetrainen) laat het ons weten of geef ze op.

 

Het overzicht van de teams is terug te vinden onder menu Junioren en dan submenu Indelingen seizoen 23-24.

De trainingstijden en wie de trainingen geven en  begeleiding bij wedstrijden zijn grotendeels ingevuld.  Zodra deze definitief gevuld zijn zullen we dit delen.

We kunnen ons voorstellen dat je, of je ouders/verzorgers, vragen hebt over de indeling van de teams. Uiteraard willen we die graag beantwoorden. Neem dan even contact op met Rolf Molema (06-53867334). Voor andere info zoals ondersteuning en/of hulp kun je contact opnemen met Egbert Mulder (06-21615650).

Met sportieve groet,

Bestuur vv Meeden