Beste jeugdleden en ouders/verzorgers,

Inmiddels is het seizoen 2021-2021 al een tijdje ten einde (afgesloten met de Regio Cup en de succesvolle sponsorloop/einddag) en hebben we een voetballoze periode bij vv Meeden. Wij wensen jullie alvast ondanks alle coronaperikelen toch een mooie vakantie toe.

Na de vakantie gaan we dan hopelijk weer voetballen en hopelijk met eindelijk weer een normaal seizoen. Hoe, wat en wanneer is nog even afwachten maar voorlopig is september de planning. Uiteraard houden we jullie op de hoogte omtrent alle ontwikkelingen. Toch moet er gewoon vooruit gekeken worden naar het nieuwe seizoen en dus ook de indelingen en na aantal overleggen is dit gelukt.  Voor een aantal spelers betekent dit dat ze in een nieuw team komen met nieuwe trainers en begeleiders.

Het jeugdbestuur heeft samen met de leiders en trainers van alle teams een indeling gemaakt.

Net als in de afgelopen jaren was het zeker niet eenvoudig. Onze club heeft een beperkt aantal leden en van onderaf komen er gelukkig wel steeds leden bij maar helaas haken er (in alle geledingen) ook leden af vanwege allerlei redenen. Toch is het na lang wikken en wegen gelukt om 6 jeugdteams samen te stellen die deel gaan nemen aan de competitie 2021-2022. Er moest wel heel wat geschoven worden en er moesten lastige beslissingen worden genomen. Ook komend seizoen hebben we wederom geen JO19, JO17 en JO15. Ook zijn er geen JO8 en JO11 teams. Wel is er komend seizoen weer een JO07. Dit betekent wel dat er een nog steeds een gat is tussen senioren en jeugd want het eerstvolgende team is namelijk een JO14 (11 tegen 11), dit team is wel heel erg krap bezet en zal nog een uitdaging worden. We hebben van alles geprobeerd maar het is gewoonweg te weinig (of helemaal niemand) om representatieve teams voor de hogere leeftijdsklassen op de been te brengen. We hopen uiteraard dat dit in de komende jaren wel weer aangevuld zal worden. Het JO14 team zal ook het enige team zijn dat 11 tegen 11 voetbalt. De andere teams zijn 8 tegen 8, 6 tegen 6 of 4 tegen 4.

 

Feit is wel dat bij de meeste teams de spoeling dun is en de teams elkaar ook zullen moeten helpen en we de schouders er allemaal onder moeten zetten en we dus verwachten dat iedereen zoveel mogelijk aanwezig is en zich maximaal inzet bij de trainingen en wedstrijden. Ook is alle hulp van ouders/verzorgers meer dan welkom (bijvoorbeeld fluiten, kantine of andere hand en spandiensten). Op deze manier kunnen we er met zijn allen voor zorgen dat komend seizoen wederom een succesvol seizoen zal worden. Heb je nog vriendjes of vriendinnetjes of weet je kinderen die willen voetballen (of vrijblijvend aantal keer meetrainen) laat het ons weten of geef ze op.

 

Het overzicht van de teams is terug te vinden onder menu Junioren en dan submenu Indelingen seizoen 21-22.

De trainingstijden en wie de trainingen geven en  begeleiding bij wedstrijden zijn grotendeels ingevuld.  Zodra deze definitief gevuld zijn zullen we dit delen.

We kunnen ons voorstellen dat je, of je ouders/verzorgers, vragen hebt over de indeling van de teams. Uiteraard willen we die graag beantwoorden. Neem dan even contact op met Rolf Molema (06-53867334). Voor andere info zoals ondersteuning en/of hulp kun je contact opnemen met Egbert Mulder (06-21615650).

Met sportieve groet,

Bestuur vv Meeden