Beste jeugdleden en ouders/verzorgers,

Nog een paar weken en het voetbalseizoen 2018-2019 is ten einde en hebben we een voetbal loze periode bij vv Meeden. Wij wensen jullie alvast een mooie vakantie toe.

Na de vakantie gaan we dan weer voetballen. Voor een aantal spelers betekent dit dat ze in een nieuw team komen met nieuwe trainers en begeleiders.

Het jeugdbestuur heeft samen met de leiders en trainers van alle teams een indeling gemaakt.

Net als in de afgelopen jaren was het niet eenvoudig. Onze club heeft een beperkt aantal leden en van onderaf komen er gelukkig wel steeds leden bij maar helaas haken er (in alle geledingen) ook leden af vanwege allerlei redenen. Toch is het na lang wikken en wegen gelukt om weer 8 jeugdteams samen te stellen die deel gaan nemen aan de competitie 2019-2020. Er moest wel wat geschoven worden en er moesten lastige beslissingen worden genomen. Zo nemen we komend jaar geen deel meer aan een JO17 en JO15 competitie. Daarentegen hebben we wel voor het eerst in vele jaren weer een JO19 team. Dit betekent wel dat er een gat ontstaat tussen JO19 en het eerstvolgende team daarna namelijk een JO13. We hebben van alles geprobeerd maar het is gewoonweg te weinig (of helemaal niemand) om een representatief team voor die leeftijdsklassen op de been te brengen. We hopen uiteraard dat dit in de komende jaren wel weer aangevuld zal worden. Het JO19 team zal ook het enige team zijn dat 11 tegen 11 voetbalt. De andere teams zijn 8 tegen 8, 6 tegen 6 of 4 tegen 4. Mede gegeven door het feit dat er voor de oudere teams niet genoeg zijn om een 11 tal te maken.

 

Feit is wel dat bij de meeste teams de spoeling dun is en we de schouders er allemaal onder moeten zetten en we dus verwachten dat iedereen zoveel mogelijk aanwezig is en zich maximaal inzet bij de trainingen en wedstrijden. Ook is alle hulp van ouders/verzorgers meer dan welkom (bijvoorbeeld fluiten, kantine of andere hand en spandiensten). Op deze manier kunnen we er met zijn allen voor zorgen dat komend seizoen wederom een succesvol seizoen zal worden.

 

Het overzicht van de teams is terug te vinden onder menu Junioren en dan submenu Indelingen seizoen 19-20.

De trainingstijden en wie de trainingen geven en  begeleiding bij wedstrijden zijn grotendeels ingevuld.  Zodra deze definitief gevuld zijn zullen we dit delen.

We kunnen ons voorstellen dat je, of je ouders/verzorgers, vragen hebt over de indeling van de teams. Uiteraard willen we die graag beantwoorden. Neem dan even contact op met Rolf Molema (06-53867334) of Wiecher Tuin (06-22130309). Voor andere info zoals ondersteuning en/of hulp kun je contact opnemen met Egbert Mulder (06-21615650).

Met sportieve groet,

Jeugdbestuur vv Meeden