Beste jeugdleden en ouders/verzorgers,
 
Nog een paar weken en het voetbalseizoen 2017-2018 is ten einde en hebben we de zomerstop bij vv Meeden. Wij wensen jullie alvast een mooie vakantie toe.
 
Na de zomervakantie gaan we dan weer voetballen. Voor een aantal spelers betekent dit dat ze in een nieuw team komen met nieuwe trainers en begeleiders.
Het jeugdbestuur heeft samen met de leiders en trainers van alle teams een voorlopige indeling gemaakt.
 
Net als in de afgelopen jaren was het niet eenvoudig. Onze club heeft een beperkt aantal leden. Toch is het gelukt om weer 7 jeugdteams samen te stellen die deel gaan nemen aan de competitie 2018-2019. Er moest wel wat geschoven worden en er moesten moeilijke beslissingen genomen worden. Zo nemen we aankomend seizoen geen deel meer aan een O13 competitie, door te weinig spelers voor dit team hebben we deze moeten opsplitsen in een JO12 en JO15. Een aantal JO13 spelers zullen vervroegd doorschuiven, een aantal zullen in het JO12 team gaan spelen. Het JO12 team zal deelnemen aan een 8 tegen 8 competitie. Wellicht teleurstellend voor de spelers die al een jaar 11 tegen 11 hebben gespeeld. Echter er zijn te weinig spelers om een team op de been te brengen dat dit de beste oplossing is.  

 

Onder het menu Junioren en submenu Indelingen Seizoen 18-19 zullen jullie de nieuwe indeling kunnen zien.
 
De trainingstijden, de trainers en begeleiding bij wedstrijden zijn nog niet allemaal ingevuld. Zodra deze bekend zijn zullen we dit delen. Mochten er nog ouders/verzorgers zijn die een rol kunnen/willen vervullen dan heel graag.
 
We kunnen ons voorstellen dat je, of je ouders/verzorgers, vragen hebt over de (voorlopige) indeling van de teams of een rol willen vervullen volgend seizoen. Uiteraard willen we die graag beantwoorden. Neem dan even contact op met Rolf Molema (06-53867334) of Pieter Jager (06-21324224), mailen mag ook pietmeeden@ziggo.nl .
 
Met sportieve groet,
 
Jeugdbestuur vv Meeden