Indeling Jeugd seizoen 2017-2018

 

Meeden, 13 juli 2017

 

 

 

Aan:

 

Jeugdleden en ouders

 

 

 

Binnenkort beginnen jullie (school)vakanties en ga je genieten van hopelijk mooi weer en veel speelplezier of wellicht moet je hard werken in een vakantiebaan. Wij, van de v.v. Meeden, wensen jullie in ieder geval een mooie vakantie toe.

 

En, ja na de vakantie gaan we weer voetballen. Onze jeugdvoorzitter heeft samen met de jeugdleiders een voorlopige indeling van de teams gemaakt.

 

Dat is niet altijd eenvoudig. Een dorpsclub als de v.v. Meeden  heeft een een beperkt aantal leden. Toch is het weer gelukt in alle leeftijdsgroepen een team samen te stellen. Daarvoor moest natuurlijk wel wat geschoven worden. In onderstaand overzicht zien jullie het resultaat. 

 

De trainingstijden en wie de training verzorgd zijn nog niet bekend. Ook zijn we nog bezig invulling te geven aan de leiding van JO13. Kortom, achter de schermen zijn we nog bezig een aantal zaken te regelen.

 

We kunnen ons voorstellen dat je, of je ouders, vragen hebt over de (voorlopige) indeling van de teams. Uiteraard willen we die graag beantwoorden. Neem dan even contact op met de jeugdvoorzitter van de v.v. Meeden, Astrid Smid-De Jonge, tel.: 06-48186568, mailen mag ook astriddejonge@live.nl.

 

Met vriendelijk sportgroet,

 

 

 

Markus Ploeger, voorzitter

 

 

 

Voorlopige indeling jeugdteams vv Meeden 2017-2018