Special Guest "Boer Geert" op 14 mei naar Meeden

Boer Geert, bekend van Boer zoekt vrouw, komt  naar Meeden!Op het Toorn  Boer 7 tegen 7 toernooi zal de sympathieke boer uit Mussel rond half 6 de verloting presenteren. De organisatie zoekt nog een assistente die samen met Geert aan het rad wil draaien! Kandidaten kunnen zich melden bij de organisatie.

 

In totaal zullen 10 teams strijden om de vernieuwde wisselbeker, aangeboden dor Gervo Sport. Het voetbaltoernooi begint om 13:00 uur en zal duren tot 17:00 uur. Voor de kinderen is er wederom voldoende te doen en 's avonds is de grote verloting met schitterende prijzen, o.a. een Gazelle fiets en een nieuwe Smart TV! De band Room 2 Roam zullen voor de muzikale omlijsting zorgen.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Pieter (woensdag, 11 mei 2016 08:45)

  Leuk dat Boer Geert de verloting doet! Komt er een assistente uit het publiek? 'Met de puntjes omhoog'???

  Komt het speelschema ook op de site?

 • #2

  Rebbecca Titcomb (woensdag, 01 februari 2017 18:08)


  Everything is very open with a very clear description of the challenges. It was truly informative. Your website is useful. Thanks for sharing!