VVMeeden.com in een nieuw jasje

Wij zijn trots om u na maanden van voorbereidingen de nieuwe website van VV Meeden te mogen presenteren! Een team van gedreven vrijwilligers heeft de afgelopen periode samen met Willie Sagel hard gewerkt aan deze nieuwe website. In alle opzichten een stap vooruit voor onze club én de bezoekers van onze website.

 
De website van VV Meeden  is een nieuws- en informatiebron voor leden en geïnteresseerden
in het wel en wee van VV Meeden. Veel informatie op deze website vond u ook terug op de vorige website. De volgende wijzigingen hebben we o.a. gedaan:


Er zijn nieuwe teampagina's 

 

 • Onder Voetbalzaken vind je  een directe koppeling met de KNVB (Voetbal.nl) zodat elk team via onze eigen website zijn uitslagen, programma en stand kan bekijken.
 • De website is volledig mobiel responsive wat wil zeggen dat deze op elk apparaat (telefoon, computer, tablet-pc enz.) goed benaderbaar is.
 • Er staan meer submenu's op de site waardoor alle informatie makkelijk te vinden is.
 • Afgelastingen worden direct vanuit Sportlink uitgelezen zodat bij een (algehele) afgelasting dit ook direct op onze website zichtbaar is.
 • Uitslagen en programma worden ook direct uit Sportlink uitgelezen en zijn daarom altijd actueel (u ziet dezelfde informatie als op Voetbal.nl)
 • De "achterkant" is volledig in handen van Jimdo zodat de webredactie eenvoudig en snel nieuwsberichten en foto's kan plaatsen en de site hierdoor eenvoudig up to date kan houden. Tevens komt het hierdoor niet meer voor dat de site uit de lucht is en dus altijd bereikbaar is.

 
Enkele extra functionaliteit zal de komende weken nog toegevoegd worden. Op de teampagina's komt bij elk team een groeps foto te staan. Van veel teams hebben we nog niet de namen van de personen die op de foto staan. Ook ontbreekt bij de teams nog de contactinformatie van de trainer of leider. Dit wordt nog verder uitgewerkt. 
 
Het kan heel goed mogelijk zijn dat u tegen zaken aanloopt. Aarzelt u dan niet om ons via webmaster@vvmeeden.com te tippen. Wij houden ons graag aanbevolen voor tips en suggesties.
 
Ik wens iedereen veel plezier met de nieuwe website


 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
 • #1

  elzo boog (donderdag, 19 november 2015 16:20)

  ziet er goed uit. complimenten aan de bouwers en de personen die de site onderhouden