VV Meeden JO-19


Team JO-19 van VV Meeden gesponsord door Centric 

 

 

JO-19 van VV Meeden wordt gesponsord door het IT-bedrijf Centric. De oud-werkgever van  Egbert Mulder die tevens medeleider is van dit team heeft onder meer gezorgd voor shirts. In totaal sponsort Centric 75 jeugdsportverenigingen met kleding, verspreid door heel Nederland. Veel verenigingen gebruiken daarnaast een deel van het sponsorbedrag voor andere activiteiten voor de jeugdafdeling, zoals een leuke teammiddag of een toernooi.

 

 

Een gezonde levensstijl met ruimte voor beweging begint al op jonge leeftijd. Centric vindt het belangrijk om daar een positieve bijdrage aan te leveren en kiest ervoor om de verenigingen van familieleden van Centric-medewerkers te sponsoren, zoals jeugdteams waarin (klein)kinderen, broertjes of zusjes actief zijn of zoals in het geval van Egbert iemand die al vele jaren actief is binnen de jeugdafdeling maar nog geen kinderen heeft. Marlies Aanhaanen van Centric: “Onze collega’s en de kinderen reageren enthousiast en zijn erg betrokken bij hun verenigingen. Ze denken zelf ook actief mee met hoe het geld goed kan worden besteed. Het is iedere keer een feest om te zien wat het effect is: trotse en blije kinderen die nog gemotiveerder met hun teams op pad gaan.”

 

 

 

Over Centric

 

IT-bedrijf Centric is van oorsprong Nederlands, maar inmiddels actief in zeven Europese landen. Samen ontwikkelen onze medewerkers softwareoplossingen, IT-infrastructuur en outsourcingsconcepten voor de bedrijfsprocessen van talloze klanten in binnen- en buitenland. Zonder dat je het je erbij stilstaat kom je Centric al regelmatig tegen. We maken oplossingen die zijn verweven in het dagelijks leven: als burger, werknemer, patiënt of consument komt je in aanraking met de vele klanten van Centric. Overheden, zorginstellingen, retailers en financieel dienstverleners die er alles aan doen om hún klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, iedere dag opnieuw. Meer weten? Ga naar centric.eu of klik op onderstaande button.